Frisk Gruppen har blitt kjøpt opp av helse- og redningskonsernet Falck

Det ble i dag kunngjort at Frisk Gruppen, som eier Frisk Utvikling AS, blir en del av det danske Falckkonsernet, et av verdens ledende helse- og redningskonsern. Dette er fantastisk spennende for oss, og det er gledelig å kunne dele dette. Kjøpet er betinget av konkurransemyndighetenes godkjennelse.

For dere som kunder vil dette kun ha positive effekter. Vårt nåværende samarbeid fortsetter som før,og våre tjenester vil fortsatt bli levert av de samme medarbeiderne, ved de samme avdelingene som vi har i dag. Ledelsen i Frisk Gruppen og Frisk Utvikling vil også fortsette etter oppkjøpet.

Hvem er Falck?

Falck og Frisk Gruppen er en god match. Falck er en stor, internasjonal virksomhet med 27 000
medarbeidere og aktiviteter i 30 land innenfor helse, ambulansetjenester og brannberedskap.

Som ny eier kan Falck bidra med internasjonale erfaringer i helse- og arbeidssegmentet. Falck har også stort fokus på digitale tjenester.

Bak Falck står Lundbeck Stiftelsen som årlig donerer mer enn DKK 500 mill. til forskning innenfor helse, investeringsfirmaet KIRKBI som er dannet av eierne av LEGO, og TryghedsGruppen som investerer i stor skala i helse, miljø og sikkerhet.

Gjennom oppkjøpet får Frisk Gruppen en profesjonell eier med et langsiktig perspektiv. Det betyr at vi i fellesskap med Falck fortsatt kan levere tjenester av høy kvalitet.

Vi ser frem til å fortsette vårt gode samarbeid med dere som kunder.

Med hilsen
Annie Schur
Direktør Frisk Utvikling
E-post: annie.schur@friskgruppen.no

Les pressemelding her